Charity

Kilchomanproeverij  / vrijdag 03-02-2023

Kanker treft jong en oud, niet alleen voor de patiënten is dit een traumatische ervaring maar ook voor familie en vrienden. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om je geliefde te ondersteunen tijdens deze zware periode. Gelukkig zijn er heel wat (vrijwilligers)organisaties die patiënten en familie ondersteunen op meerdere manieren. Het is uit dankbaarheid voor dit soort organisaties dat we deze avond organiseren. Helaas zijn we niet in de mogelijkheid om al deze organisaties te ondersteunen. Wij hebben gekozen voor 2 organisaties die zich vooral focussen op kinderen, namelijk vzw Kleine Prins en het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds (BKKS).

We nodigen je uit om samen met ons te genieten van een Kilchomanproeverij waarbij maar liefst 10 (ondertussen al 11) whisky's gepresenteerd worden uit de Kilchoman 100%   serie (batch 2 t.e.m. 11). Dit alles onder de deskundige begeleiding van Belgium Whisky Ambassador of the Year, Chris Lauriers. Bovendien worden er tijdens en na de proeverij  een aantal Kilchoman gerelateerde zaken aangeboden om op te bieden.  Deze avond is een ideaal moment om je passie voor whisky te combineren met het geven voor mensen... een win/win dus! 

Voor alle deelnemers wordt er een onderlegger voorzien met logo van Kilchoman, deze wordt aangeboden en gemaakt door Erik Bakkers.

Praktische info

Kost € 80,00 *
Datum vrijdag 3 februari 2023
Locatie Hoeve 't Bommesaarke
Kessenicherweg 27, 3640 Kinrooi
Start 20.00 uur
Host? Chris Lauriers
Belgium Whisky Ambassador of the Year

* Voor deze proeverij kunnen geen cadeaucheques gebruikt worden. 

Veilingitems

Wil je graag op een fles bieden maar kan je er die avond niet persoonlijk bij zijn?
Geen probleem, stuur een mailtje naar info@saintmac.be met je gegevens (gsm-nummer) en vermeld op welke fles je wil bieden. Dan zal de avond zelf iemand telefonisch contact opnemen om je evenzeer de mogelijkheid te geven om te bieden! Handig toch?

Deze proeverij wordt mede mogelijk gemaakt door: